5 Haziran 2015 Cuma

Üniversiteli İşçiler Memur Oluyor




Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, özel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, "Üniversiteli işçi durumunda olanları, memurluğa almak gibi ki, bu kamuda hak talebiydi, bunu da değerlendiriyoruz, bunu da yapmayı planlıyoruz dedi.

3,5 yıldır haklısınız sözlerine seçime ramak kala da olsa müjde geldi!

Sandıklardan ne çıkar onu halkımız takdir eder.
Bizim için önemli olan mücadelemizin 2014 memur-sen'in Büyük Türkiye Buluşmasında o zaman Başbakan olan Sn Recep Tayyip Erdoğan dan sonra şimdi Sn Ahmet Davutoğlu tarafından da sorunu çözeceğiz açıklamasının gelmesiydi.

Davamızı anlatırken,olmuyor kimse bizi anlamıyor,aman olursa olur olmazsa olmaz  diyen arkadaşlara rağmen,sadece biz olayım diyen meslek grubu bazı kişilere rağmen,
Ümitsiz anlarda bile,-10 derece ayazda Ankara sokaklarında davamızı yetim bırakmama adına bizlerle yürüyen,twitter,facebook  üzerinden katılım sağlayan,faks ve mail ile mücadelemize omuz veren,destek olan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Burada memur-sen ailesine de teşekkürü borç biliyorum.Çünkü davamıza kalben destek oldular.son süreçte bazı sorunlar olsa da nazara almadık.
Hacı Bayram Tonbul,Mürsel Turbay,Günay Kaya,Mehmet Emin başkanlarıma da özellikle teşekkür ediyorum.

Şimdi Seçimden sonra oluşacak tablo ne olursa olsun inşallah artık üniversiteli işçiler konusu Bakanlar kuruluna gelip KHK ile onay alacaktır inşallah.

Üniversiteli İşçiler Platformu olarak biz kanun tasarısı metnini 2013 de DPT ve ilgili vekillerimize ulaştırmıştık.Şimdi komisyon oluştuğunda biz bu davanın tarafı olarak davet bekliyoruz.saygılarımla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Üniversiteli İşçiler Headline Animator