10 Nisan 2014 Perşembe

Başbakan ve Memursenin Verdiği Sözün Gereğini Bekliyoruz



"MEMUR-SEN'in düzenlediği 'Büyük Türkiye Buluşması'na katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada kamu çalışanlarına müjde verdi. Başbakan Erdoğan, bürokratlara, milyonlarca vatandaşın merakla beklediği kadro ve zam talepleri için talimat verdi.
ERDOĞAN SORUNLARI DİNLEDİ
Memur-Sen Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Memur-Sen yöneticileriyle toplantı düzenleyen Başbakan Erdoğan'ın, ilettikleri sorunları dinlediğini, sonra da bunların bir an önce çözülmesi için harekete geçilmesini söylediğini belirtti.
ESPRİYİ PATLATTI
"Bizim çözülmesi için dile getirdiğimiz, konu başlığı olarak toplam 25 maddemiz var. Bunların içerisinde 7 maddeyi öne çıkardık" diyen Tonbul, şöyle devam etti: "Bunlar, memura derece verilmesi, disiplin affı getirilmesi, üniversite öğretim görevlilerine zam yapılması, 4C'lilerin kadroya alınması, üniversite mezunu işçilerin memur kadrosuna geçirilmesi, iş ve meslek danışmanlarının ücretlerinin düzeltilip atamalarının yapılması, memurlara emekli olabilmeleri için koşulan 30 yıl sınırının kaldırılması. Başkanımız Ahmet Gündoğdu, toplantıda Başbakan Erdoğan'a bunları iletti. Başbakan Erdoğan da, 'Bu konular Kamu Personeli Danışma Kurulu'nda zaten görüşülmüş' dedikten sonra bürokratlarına dönerek, 'Artık bunları çözün' talimatı verdi."
Tonbul, Erdoğan'ın, "Bakın Ahmet Bey'in gözlerinin içi güldü" diye espri yaptığını kaydetti.
YASA TASARISI BAŞBAKANLIK'TA
Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile de konuştuğunu anlatan Tonbul, Kumbuzoğlu'nun, taleplerle ilgili yasa tasarısını Başbakanlık'a gönderdiklerini söylediğini kaydetti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Üniversiteli İşçiler Headline Animator